Olimpiyat'ta rekor!

Beşiktaş taraftarının Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yarattığı muhteşem atmosfer, Liverpoollu futbolcuların ve karşılaşmayı takip etmek için gelen İngiliz gazetecileri büyüledi.

Olimpiyatta rekor!
26 Şubat 2015 Perşembe 21:20 tarihinde eklendi.
Beşiktaş taraftarının Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yarattığı muhteşem atmosfer, Liverpoollu futbolcuların ve karşılaşmayı takip etmek için gelen İngiliz gazetecileri büyüledi. Öte yandan Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda sezonun seyirci rekoru kırıldı. Karşılaşmayı 63 bin 122 kişi takip ediyor.
 
 
Liverpoollu futbolcular ısınma antrenmanı öncesinde, cep telefonlarıyla tribünleri kayda aldı. İngiliz gazetecilerin ambiyansla ilgili görüşleri ise şöyle:
 
Paul Doyle (The Guardian gazetesi): Ev sahibi, harika bir atmosfer eşliğinde maça başladı. Taraftarlar sahaya oldukça uzak ama onların çıkardığı gürültü her an sahanın içinde!
 
Dominic King (Daily Mail gazetesi): Bu atmosfer inanılmaz. Kulak delici ıslıklar, şarkılar ve havai fişekler eşliğinde inanılmaz bir ambiyans var.
 
Chris Wheeler (Daily Mail): "Oyuncular sahaya çıktığında oldukça yüksek sesli bir müzik onları bekliyordu. Taraftarlar büyük bir kakafoni eşliğinde Rodgers ve oyuncularını karşıladı.

Hürriyet