Ölü sayısı 9'a yükseldi

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde virajda devrilen LPG yüklü tankerin alev alıp iki otobüs ve 1 hafif ticari aracın yandığı olayda ölenlerin sayısı 9'ya yükseldi.

Ölü sayısı 9a yükseldi
24 Temmuz 2014 Perşembe 22:28 tarihinde eklendi.
Diyarbakır- Bingöl karayolunun Tuzlaköy yakınlarında pazartesi gecesi seyir halinde olan LPG yüklü tankerin devrilip infilak etmesi ve alevlerin yoldan geçe iki yolcu otobüsü ile bir hafif ticari aracı da sıçradığı kazada ağır yaralananlardan ölenler oldu ve can kaybı yükseldi.

Kaza gecesi Fikri Tertip, Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi'nde ölmesini ardından tedavi altındaki yaralılardan Önder Obiç ile Ferman Erdem Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, Ali Ağırbaş İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi'nde, Mehmet Sıdık Yaşar Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, Şükrü Yıldırım ise Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ölmüştü. Bugün de 43 yaşındaki Haşim Bozbağ ile 24 yaşındaki Yasin Akşit, Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde Gülhan Tırtık ise Gaziantep Arsin Arslan Devlet Hastanesi'nde yaşamlarını yitirdi. Böylece kazada ölenlerin sayısı 9'a yükseldi.

Kazada yarlanan 56 kişinin ise hastanelerde tedavilerine devam ediliyor.