"Ölünce ne diyecekler?"

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi'nde arkadaşlık teklifine olumsuz yanıt alan 21 yaşındaki Gökhan Körpınar, kendisini fıstık ağacına asarak intihar etti.

Ölünce ne diyecekler?
30 Eylül 2014 Salı 22:22 tarihinde eklendi.
Öğleden sonra yaşadığı evden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alamayan Gökhan Körpınar'ın ailesi, kendilerine ait ilçe çıkışındaki Antepfıstığı bahçesine gitti. Burada Antepfıstığı ağacına asılı Gökhan Körpınar'ı gören yakınları, sağlık görevlilerinden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Körpınar'ın öldüğünü belirlendi. Gencin cesedi, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Gölbaşı Devlet Hastanesi morguna götürüldü. 
 
Ölümüyle ailesini yasa boğan Gökhan Körpınar'ın adı öğrenilemeyen genç kıza aşık olduğu, olumsuz yanıt aldığı için intihar ettiği öne sürüldü. Gökhan Körpınar'n sosyal paylaşım sitesindeki son paylaşımının ise merhum tiyatrocu Müşfik Kenter'e ait şu sözler olduğu görüldü: 'Ölünce ne diyecekler? Muhtemelen; ölüm sana yakışmadı. Normal tabii, dirimizi beğenmediler ki ölümüzü beğensinler…' Körpınar'ın ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor