Ömer Güney'in sanal alemdeki yüzü

Paris'te aralarında PKK kurucularından Sakine Cansız'ın da bulunduğu 3 kadının öldürülmesi olayı ile ilgili tutuklanan Ömer Güney'in internetteki sayfalarında genelde kendi fotoğraflarını paylaştığı görüldü.

Ömer Güneyin sanal alemdeki yüzü
23 Ocak 2013 Çarşamba 13:24 tarihinde eklendi.

 

İki farklı hesabı bulunan Güney bir hesabında Almanya'da, diğer hesabında ise Paris'te yaşadığını belirtiyor. 
 
Paris'te, Sakine Cansız, Fidan Doğan ve Leyla Şaylemez'in öldürülmesi soruşturması kapsamında tutuklanan Ömer Güney'in internetteki yer alan hesaplarında bir çocuk sahibi olduğu görülüyor.

Facebook'ta iyi ayrı hesabı bulunan Güney'in bir hesabında memleketi olarak Almanya'nın Bayern kenti görülürken, diğerinde ise, Paris'te yaşadığı ifade ediliyor. Ömer Güney'in internetteki hesaplarında daha çok kendi portre fotoğraflarını paylaştığı görülürken, çalıştığı işerinde de çektiği bazı fotoğrafları paylaşması dikkat çekti. Güney, bir bebeği öptüğü fotoğrafı paylaşırken ise "canım kızım" diye fotoğrafa yorum yaptığı görüldü. 
 
Güney'in soruşturmasını yürüten savcının dediği gibi işsiz olmadığı, Fransa'nın en büyük havaalanı Charles-de-Gaulles'da çalıştığını gösteren fotoğraflarda paylaştığı görüldü.

DHA