Ömer için en güzel hediye

DENİZLİ'de, kalp rahatsızlığı nedeniyle yürüme güçlüğü çeken ortaokul öğrencisi 14 yaşındaki Ömer Deniz Erişgen için okul aile birliğince alınan üç tekerlekli elektrikli bisiklet, çocuğun yüzünü güldürdü.

Ömer için en güzel hediye
01 Mart 2015 Pazar 12:29 tarihinde eklendi.
 
Kent merkezindeki 100'üncü Yıl Mehmetçik Ortaokulu'nda eğitim gören 8'inci Sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Ömer Deniz Erişgen kalp rahatsızlığı nedeniyle yürüme güçlüğü çekmeye başladı. Öğrencilerinin yorulmadan evine gidip gelebilmesi için harekete geçen okul aile birliği, küçük Ömer için çok istediği 3 tekerlekli elektrikli bisikleti aldı. Okulda düzenlenen törenle bisiklet, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz tarafından Ömer Deniz'e hediye edildi.
 
MUTLU OLDU
 
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Ömer Deniz'in sağlık sorunları olduğunu söyledi. Oğuz, şöyle dedi:
 
"En kısa sürede inşallah çaresi bulunacak ve bu bisiklete ihtiyacı kalmayacak. Sevgili yavrumuza başarılar diliyorum. Kendisine hediye edilen elektrikli bisiklet hayatına kolaylık sağlayacaktır." 
 
Ömer Deniz Erişgen de "Çok heyecanlıyım ve mutluyum. Emeği geçen öğretmenlerime ve velilere teşekkür ediyorum. Hepinize derslerimde başarılı olacağıma söz veriyorum" diye konuştu.