Ömür yürüyünce Kaymakam'a gidecek

İZMİR'in Ödemiş İlçesi'nde çift omurilikli olarak dünyaya gelen ve 13 yıl önce ameliyatla iki omuriliği birleştirilen lise öğrencisi 15 yaşındaki Ömür Aldemir, Ödemiş Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın desteğiyle 2 ameliyat daha geçirdi.

Ömür yürüyünce Kaymakama gidecek
01 Mayıs 2015 Cuma 10:13 tarihinde eklendi.
Önümüzdeki yıl yapılacak kalça ameliyatının ardından tamamen sağlığına kavuşması beklenen Ömür, ilk olarak Kaymakam Celil Ateşoğlu'na teşekkür ziyareti yapmak istediğini söyledi. 
 
Ödemiş İlçesi'nde, çift omurilikli olarak dünyaya gelen ve 13 yıl önce ameliyatla iki omuriliği birleştirilen, ancak tam olarak sağlığına kavuşması için doktorların bir dizi ameliyat daha olması gerektiğini belirttiği lise öğrencisi 15 yaşındaki Ömür Aldemir, iki başarılı operasyon daha geçirdi. 1 yıl sonra yapılacak kalça ameliyatı ile tamamen sağlığına kavuşacak olan Ömür, başta Kaymakam Celil Ateşoğlu olmak üzere ona destek olan herkese teşekkür etti. 
 
İKİ AMELİYAT DA BAŞARILI
 
Eşi seyyar fotoğrafçılık yapan ve kızları için aldıkları 737 liralık engelli maaşıyla geçinmeye çalıştıklarını söyleyen anne Nagehan Bilgin, Ömür'ün ikinci ameliyatı için Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu'ndan yardım istemişti. Ödemiş Anadolu Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi Ömür Aldemir'in ikinci ameliyatı için hayırseverler ve Ateşoğlu Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın desteğiyle yardım toplandı. 15 Ocak tarihinde ameliyat olan Ömür'ün arkadaşları gibi yürüyerek okula gitmesi ve şehirde rahatlıkla dolaşması için iki ameliyat daha yapılması gerektiğini belirten doktorları, Ömür'ün sol ayağına cihaz takılacağını söyledi. Ödemiş Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı 15 bin TL ödenek sağladı. İzmir Gazi Hastanesi'nde Prof. Dr. Akın Kapubağlı tarafından iki saat süren başarılı bir ameliyatla genç kızın sol ayağı ameliyat edildi. Anne Nagehan Bilgin "Sayın Kaymakamımız Celil Ateşoğlu'na sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah razı olsun çocuğumun ikinci ameliyatını yaptırdı" dedi. 
 
KAYMAKAMIN ELİNİ ÖPECEK 
 
Bir yıl sonra kalça ameliyatı yapılarak tamamen sağlığına kavuşması beklenen Ömür Aldemir ise, "Öncelikle benim iyileşmemde büyük emeği geçen Kaymakamımız Celil Ateşoğlu'na, doktorum Akın Kapubağlı'ya beni iyileştirdikleri için çok teşekkür ediyorum. Aileme, arkadaşlarıma, öğretmenlerime ve Ödemiş halkına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. İyileşip yürümeye başladığımda Kaymakamımızın yanına gidip çok teşekkür edeceğim ve ellerinden öpeceğim" diye konuştu.