''Ona ihtiyacımız var''

Galatasaray’da Atletico Madrid’e gitmek için ısrar eden Arda Turan’ın transferi arapsaçına döndü

Ona ihtiyacımız var
22 Mayıs 2011 Pazar 13:39 tarihinde eklendi, 1.261 kez okundu.

 

Galatasaray Yönetimi, kalması için ikna edemediği Arda Turan’ı köşeye sıkıştırmak için bonservisine zam yapmayı düşünüyor. Sarı-kırmızılılar, 14 milyon euro teklif eden Atletico Madrid’in önüne 18 milyon euroluk bir fatura çıkaracak
 
Milliyet gazetesinin haberine göre Konyaspor maçı sonrası soyunma odasında takım arkadaşlarına ve personele “Hakkınızı helal edin” diyen yıldız futbolcu dün Bodrum’a gitti. Terim’in ikna edemediği yıldız futbolcunun salı günü İstanbul’a döneceği ancak gitme konusundaki kararlılığının süreceği bildirildi.
 
BEZDİRME FORMÜLÜ!
Arda konusunda yönetimin ve teknik patron Fatih Terim’in eli kolu bağlanırken, yıldız futbolcunun bonservisi için İspanyol kulübü Atletico Madrid’i köşeye sıkıştırma formülü üzerinde duruluyor. İspanyolların daha önce teklif ettiği 14 milyon euroyu yukarı çekmeyi planlayan sarı-kırmızılıların, rakamı 18 milyon euroya çıkaracağı öğrenildi.
 
Arda Turan, yakın çevresine Avrupa’da oynama hayalini tekrarlarken, “Dönülmez bir yola girdim. Sakat sakat oynadım, futbol hayatımı riske ettim. Çünkü ben gönülden Galatasaraylıyım. Konyaspor maçıyla beraber son kez o kutsal Galatasaray formasını giydim. Duygu yoğunluğum üst düzeydeydi. Ama ben Atletico Madrid’te oynamak istiyorum” diye konuştu.
 
Arda’nın, kontratının sürdüğünü kendisine aktaran yetkililere ise, “Artık dönülmez bir yola girdim. Fatih Terim’in çalıştırdığı takımın bir parçası olmak isterdim ama şimdilik kısmet olmadı” diyerek ayrılık düşüncesini kesin bir şekilde dile getirdi. Yönetim bundan sonraki gelişmeleri bekleme kararı aldı.
 
‘ONA İHTİYACIMIZ VAR’
Bu arada Fatih Terim, yaptığı açıklamada “Arda’nın iki sene daha mukavelesi var. Hata yapmış olabilir. Özünde iyi çocuktur. Ancak yanında duramadık. Arda gibi sembollere bizim gibi bütün camiaların ihtiyacı var” dedi. Terim, takımın yarısından fazlasının değişeceğini de kaydetti.