Önce kedi, sonra da hırsız girdi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde büfeye giren maskeli soygun ilk olarak paraları aldı

Önce kedi, sonra da hırsız girdi
22 Aralık 2014 Pazartesi 19:39 tarihinde eklendi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde büfeye giren maskeli soygun ilk olarak paraları aldı. Daha sonra yeniden iş yerine geri dönen maskeli soyguncu bu kez detaylı aramasında bir şey bulamayınca sigara reyonunu ceplerine boşaltarak iş yerinden ayrıldı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayın öncesinde ise iş yerine giren kedi yiyecek bir şeyler bulamayınca girdiği yerden dışarıya çıktı.

Olay Ereğli ilçe merkezinde meydana geldi. Gece saat 02.00 sularından iş yerine giren maskeli ve eldivenli soyguncu, güvenlik kameralarını etkisiz hale getirdikten sonra kepengin kilidini kırarak iş yerine girdi. Birinci girişinde paraları toplayarak dışarıya çıkan maskeli soyguncu, daha sonra ikinci kez geldiği iş yerinde detaylı arama yaptı. İkinci aramasında bir şey bulamayınca sigara reyonunda bulunan sigaraları cebine alarak iş yerinden çıkıyor.

Hırsızın iş yerine girmeden önce bulduğu delikten içeriye giren kedi, yiyecek arayan kedi, yiyecek bulamayınca iş yerinden ayrılıyor. Büfe sahibi Cafer Öztürk 2 bin lira civarında bir kayıplarının olduğunu söylediği konuşmasında "Gece saat 2 gibi gelmiş. Kepengi ve kapıyı kırarak içeriye girmiş. İçeride 3 ayrı yerde parça parça paralar vardı. Onları almış gitmiş. Başka yerlere de zarar vermemiş. Kedi de girmiş içeriye. Kedi onun kırdığı yerden girmiş. Kedi girdikten beş on dakika sonra da hırsız giriyor. Yaklaşık 2 bin lira civarında bir zararımız var." dedi.

HIRSIZLIK ANI KAMERALARA YANSIDI

İş yerinde yaşanan olay güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde ilk olarak kedinin iş yerine girdiği ve işyerinin içinde biraz dolaştıktan sonra dükkandan çıktığı görülüyor. Daha sonra iş yerine giren hırsız, kasada ki paraları ve poşet içerisinde ki bozuk paraları alarak dükkandan çıkıyor. Beş dakika sonra yeniden iş yerine gelen maskeli hırsız dükkanda detaylı aramasının ardından sigara reyonun da ki sigaraları alarak iş yerinden ayrılıyor. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 


CİHAN