Önce tecavüz etti sonra...

Önce kaçırıp tecavüz etti, sonra da kızın ailesi şikayetçi olunca evlendi. Ama polis peşini bırakmadı. 10 yıl hapse mahkum olan Yaşar L. artık cezaevinde.

Önce tecavüz etti sonra...
27 Ocak 2015 Salı 08:58 tarihinde eklendi.
ADANA’da 5 yıl önce o dönemde 12 yaşında olan kızları M.Y.’nin eve gelmemesi üzerine polise ‘kayıp’ başvurusunda bulunan aile, çocuklarını her yerde aramaya başladı. Bir süre sonra aile, kızlarının kendi isteğiyle Yaşar L. ile kaçtığını öğrendi ve şikayetçi oldu. Ancak daha sonra Yaşar L.’nin ailesi ile görüşüp, oğullarının kızlarıyla evleneceğini öğrenip, şikayetten vazgeçti.
 
KIZ AİLESİNE VERİLDİ
 
Ancak olayla ilgili olarak soruşturma yürüten polis, buna rağmen M.Y. ile onu kaçıran Yaşar L.’yi olaydan yaklaşık bir ay sonra Tarsus’ta yakaladı. Yaşar L.’nin genç kızla ilişkiye girdiği belirlendi. M.Y., ailesine teslim edilirken, Yaşar L. hakkında da ‘kamu davası’ açıldı. Yaşar L., tutuksuz yargılandığı dava devam ederken M.Y. ile de nikah kıyıp, düğün yaptı.10 yıl 10 ay hapis cezasına mahkum edilen ve cezası Yargıtay tarafından da onanan Yaşar L. için ‘yakalama kararı’ çıkartıldı. Evinde yakalanıp gözaltına alınan zanlı cezaevine gönderildi.  (Akşam)