Önce yardım, sonra dayak!

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde 18 yaşındaki Şahin A., mobilya atölyesinde alacağını vermedikleri için tartıştığı 19 yaşındaki Ferhat D.'yi baldırından bıçakladı.

Önce yardım, sonra dayak!
18 Eylül 2013 Çarşamba 19:56 tarihinde eklendi, 1.387 kez okundu.
Ferhat D. hastaneye kaldırılırken, kavga sırasında kanlar içinde kalan Şahin A. da yoldan geçen bir aracı durdurarak hastaneye götürmelerini istedi.

Şahin A.'yi hastaneye getiren 2 kişi, yaralı gencin kardeşlerini bıçakladığını öğrenince Şahin A.'yi dövmeye başladılar. Şahin A. polis ve hastane güvenlik görevlileri tarafından güçlükle kurtarılırken, bıçaklanan gencin kardeşleri gözaltına alındı.
 
Olay, saat 14.00 sıralarında Hamidiye Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Şahin.A, Ağaç İşleri Sanayi Sitesi Akasya Sokak'ta bulunan eski iş yerine giderek alacaklarını tahsil etmek istedi. İşyeri sahiplerinden Ferhat D. ile Şahin A. arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada sol baldırından yaralanan Ferhat.D. 112 Acil Servis ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. İşyerinden uzaklaşan Şahin A. ise yoldan geçen bir aracı durdurarak hastaneye götürmelerini istedi.
 
Şahin A.'yı hastaneye getiren 2 kişi, gencin kardeşlerini bıçakladığını öğrenince acil serviste bulunan diğer 3 kardeşiyle birlikte Şahin A.'ya saldırdılar. Hastaneden koşarak çıkan gencin peşinden koşan yaralı Ferhat D.'nin ağabeyleri polis ve hastane güvenlik görevlileri tarafından güçlükle durduruldu.

Hastaneye getirilen Şahin A. tedavi altına alınırken, Ferhat D.'nin ağabeyleri Murat D., İmdat D., Erhan D. Mehmet D. ve Latif D. gözaltına alındı. Tedavi altına alınan Ferhat D. ve Şahin A.'nın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor

DHA