"Önemli bir galibiyet aldı"

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, bulundukları konum itibariyle iyi bir yerde olmadıklarını anımsatarak, Medical Park Antalyaspor galibiyetenin bu açıdan çok önemli olduğunu söyledi.

27 Ocak 2013 Pazar 16:56 tarihinde eklendi.

 

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek de, yenilginin faturasını hakeme keserek, orta hakemin verdiği kararlardan rahatsız olduklarını ifade etti. 
 
Süper Lig'in 19. hafta maçında Medical Park Antalyaspor’u 2 - 0 mağlup eden Kayserispor'da teknik direktör Robert Prosinecki içinde bulundukları durum itibariyle önemli bir maça çıktıklarını ve kazandıklarını ifade etti. Takımın bulunduğu yeri hakettiğini kaydeden Prosinecki, şunları söyledi:
 
“Daha fazla puan alan ve yukarılarda olan bir takım olmalıyız. Onun üstesinden gelmeyi başardılar. Özellikle ilk yarıda 2 gol atarak öne geçtik. Rakibe fazla pozisyon vermedik. İkinci yarı da orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Galibiyet için oyuncularımı tebrik ediyorum.”
 
Artık bu maçın geride kaldığını anlatan Prosinecki, kalan diğer maçlar için hazırlanıp galip gelerek yukarılara çıkmak istediklerini aktardı. Takımın attığı ilk golle ilgili bir soruya Prosinecki, bulunduğu yerden tam olarak göremediğin ive bu nedenle yorum yapamayacağını söyledi. 
 
Hakem yönetimiyle ilgili olarak da Prosinecki, “Benim çok fazla tarz olarak hakemler hakkında konuşmadığımı bilirsiniz. Önemli olan futbolun önüne geçmemesidir.” dedi.
 
Kayserisporlu Abdullah da, bulundukları konum itibariyle kazanmaları gereken bir maçtan galip ayrıldıklarını ifade etti. Bu maça çok iyi konsatre olduklarını kaydeden Abdullah, “Mutluyuz. İlerleyen maçlarda takımı daha yukarılara çıkaracağız.” dedi.
 
Maçın hakemiyle ilgili olarak da Abdullah, "Futbolun sonucunu ufak detaylar belirliyor. Medical Park Antalyaspor’un hocası hakemi eleştirmiş. Ben de 2-0’dan sonra verilen kararlardan memnun değilim. O yüzden biraz daha dikkatli olmalarını istiyoruz.” diye konuştu.
 
Ceyhun Gülselam da “Bizim için çok önemli bir maçtı, galip gelmemiz gereken bir karşılaşmaydı. İlk yarıya çok iyi başladık. İkinci yarı ilk yarının skorunu korumak için oynadık. Gol yemememiz de güzeldi. Umarım gelecek hafta daha güzel futbolla daha iyi yerlere geleceğiz.” şeklinde konuştu. 
 
MEDİCAL PARK ANTALYASPOR HAKEMDEN DERTLİ
 
Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, yenilginin faturasını hakeme kesti. Hakem yönetimini eleştirerek söze başlayan Özdilek, hakemle ilgili çok fazla iyimser olmadığını belirtti. Özdilek, şunları söyledi:
 
“Hakemlerle ilgili çok fazla konuşan bir teknik adam değilim. Ama bugün oyunun kaderini belirleyen hakem oldu. Umarım bugün evde doğru düşünür ve doğru karar verir. Verse bile artık geri dönüşü yok. Kayserispor’u tebrik ediyorum.”
 
Medical Park Antalyasporlu Mehmet Seyfettin Sedef de yenildikleri için üzgün olduklarını ifade etti. Sedef, “Son 20 gün içinde 6 maç oynadık ve tek kupa maçını kazandık. Kötü giden bir dönem var, ama kötü oynayamıyoruz. Skor konuşulduğu için bizi üzüyor. En kısa zamanda ayağa kalkmak istiyoruz.” dedi.
 
Petr Janda da, erken gol yediklerini ve toparlanmalarının uzun sürdüğünü söyledi. Önemli isimlerin şu anda kadroda yer almadığını anlatan Petr, “Ama biz iyi ve kaliteli bir takımız. Son maçlarda özgüvenimizi kaybettik. Arkadaşlar döndükten sonra yeniden toparlanacağımıza inanıyorum. İlk maçtan itibaren.” diye konuştu.

CİHAN