"Önemli bir galibiyet aldık"

PTT 1. liginde TKİ Tavşanlı Linyitspor'u 2-0 yenen Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu, çok önemli ve kazanılması gereken bir maçtan galip geldikleri için mutlu olduklarını belirtti.

Önemli bir galibiyet aldık
28 Eylül 2013 Cumartesi 22:50 tarihinde eklendi.

Kutlu, maç sonu yaptığı açıklamada 9 günde 3 önemli maç oynadıklarını kaydetti.

Bu maçlarda önemli galibiyetler aldıklarını anlatan Kutlu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından aldıkları galibiyetin ise altın değerinde olduğunu söyledi.

"Çok önemli ve kazanılması gereken bir maçtan galip ayrıldığımız için mutluyuz" diyen Kutlu, "Tavşanlı çok koşan mücadele eden bir takım. Zorlu bir rakibe karşı önemli bir mücadele verdik. Maça çok iyi başladık, oyuna hakim olan takım bizdik.

Çok sayıda gol pozisyonuna girdik. Pozisyonların yanı sıra rakibe çok fazla pozisyon imkanı da vermedik. Verilmeyen iki penaltımız bir golümüz var. İnşallah önümüzdeki süreçte daha da iyi olacağız" şeklinde konuştu.

TOK: İYİ MÜCADELE ETTİK, KAZANAMADIK

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Erol Tok maçta iyi bir oyun ortaya koymalarına rağmen galip gelemediklerini kaydetti.

Maçın hakemlerinden dert yanan Tok şunları söyledi; "İlk yarıda tartışmalı bir pozisyon var. Penaltı değil mi belli değil. Bu pozisyondan dolayı devre arasında hakemin bir dövülmediği kaldı. Bu tür olaylar bizim sahamızda olsaydı, sahamız kapatılırdı. Türkiye'de bu ayrımcılığın olmasını istemiyorum.

Mücadele ettik ama ileri çıkamadık. Çünkü her hareketimiz faul olarak değerlendirildi. Çok çevik bir takım değiliz ama bu kadar da kolay yenilmezdik. Onun için insanların biraz emeğe saygı göstermesi gerektiğini düşünüyorum. Mersin İdmanyurdu iyi mücadele etti ama hakemin tutumu çok da iyi değildi. Hakem bizi oynatmadı. Her hareketimizi faul olarak değerlendirdi."

Tavşanlı Linyitspor kalecisi Metin Erol ile futbolcu Ahmet Topal'da maçı kaybettikleri için duydukları üzüntüyü dile getirdi.


CİHAN