Önemli İnşaat Kampanyada Sona Doğru Yaklaşılıyor!

“Türkiye için Kazanç Vakti” adı verilen konut kampanyası ile birlikte inşaat sektöründe son zamanlarda yaşanan tıkanmanın önüne geçilmesi amaçlandı

Önemli İnşaat Kampanyada Sona Doğru Yaklaşılıyor!
04 Ekim 2018 Perşembe 10:26 tarihinde eklendi.

“Türkiye için Kazanç Vakti” adı verilen konut kampanyası ile birlikte inşaat sektöründe son zamanlarda yaşanan tıkanmanın önüne geçilmesi amaçlandı. Tabi bu kampanya da belirli sınırlar olmasına da dikkat edildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlamasına vesile olan kampanya da iki önemli sınır bulunuyordu. Bu sınırlardan birisi 31 Ekim 2018 tarihinde 2 ay sonunda kampanyanın ne olursa olsun tamamlanmasına karar verilmesi oldu. İkinci sınır olarak 100 bin konutun bu kampanya dahil olmasına karar verildi. Emlak konut kampanyası içinde yer alan tüm firmalar ellerinde ki dairelerden sadece 4’de 1’lik kısmı bu kampanya şartları ile satmasına karar verildi.
 

Bu detay sayesinde tek bir firmanın tüm bu kampanya da başı çekmesinin de önüne geçilmiş oldu. Amaçlanan daha geniş kapsamlı bir kampanya yaparak sektörde ki tüm oyuncuların bundan yararlanması amaçlandı. Şuana kadar incelendiğinde bunu başarmış olduklarını görebiliyoruz. Oyuncular arasında en önemli rol olarak ev almak isteyenler olduğunu söylemek doğru oldu. Ekonomik bir bunalımdan geçildiği bir dönemde bu kampanyanın cazip hale getirilmesi o nedenle çok önemliydi. Kampanya içerisinde bulunan çok önemli avantajlar ile hiçbir zaman sunulamayacak avantajlar ile ev sahibi olma fırsatı ailelere tanınmış oldu. Yoğun bir ilgilin olduğu kampanya da süre olarak giderek sona yaklaşılması nedeniyle kalan son evleri almak isteyenlerin ellerini çabuk tutması gerekiyor.
 

Emlak konut kampanya detayları arasında en önemlisi kredi faiz oranının %0,98 ile limitsiz olarak sunuluyor oluşu oldu. Daha önce ki kampanyalarda belirli bir kredi sınırı varken bu kampanya da istediğiniz limit ile kredi çekme fırsatı sizlere sunuldu. Daire fiyatlarında yapılan %10’luk indirim ve ara ödemelerin seviyesinin %15 düzeylerine çekilmesi de önemli detaylardan bazılarıdır. Her açıdan kampanya gerekli şekli ile incelendiğinde fark edilen çok önemli indirimlerin sunulduğunu anlamamız gerekiyor. Kampanyayı değerlendirmek isteyenlerin biraz daha vakitleri olsa da 31 Ekim tarihinden önce harekete geçerek istedikleri konuttan herhangi birini bu şartlar ile alma konusunda harekete geçmeleri gerektiğini eklemeliyiz.