''Önemli olan 3 puandı''

Gaziantepspor Teknik Direktörü Abdullah Ercan, Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında 3 puan almayı hedeflediklerini ve bunu başardıklarını söyledi.

Önemli olan 3 puandı
20 Ocak 2012 Cuma 23:50 tarihinde eklendi.

Ercan, Mersin İdmanyurdu maçı sonrasındaki açıklamasında, soğuk ve kaygan bir zeminde zorlu bir karşılaşma yaptıklarını, bu maça galibiyet için hazırlandıklarını belirtti. 
    
Sahanın her iki takım açısından da çok kötü olduğunu dile getiren Ercan, şunları kaydetti: 
    
"Bizim için bu zorlu maçta asıl önemli olan 3 puan almaktı. Bu maçta çok iyi oynadığımız söylenemez ama çok iyi mücadele ettiğimiz söylenebilir. Galibiyeti çok ihtiyacımız vardı. Önemli olan 3 puandı, bunu da 1 gol atarak başardık çok mutluyuz. Bu galibiyete gerçekten ihtiyacımız vardı, bizim için bu büyük bir moral olur. Umarım ilerleyen haftalarda hem daha iyi oynarız hem de puanlar alırız." 
    
Ercan, takım olarak eksik futbolculardan dolayı sıkıntıları olduğuna işaret ederek, "Emre'nin kasığında sorun var, Şenol, bağı kopuk oynuyor, kart cezalısı olan Sosa yok" diye konuştu. 
    
Gaziantepsporlu kaleci Karcemarskas ile Elyasa ise çok soğuk bir havada ve kaygan bir zeminde, iyi mücadele ederek, galip gelmeyi başardıkları için mutlu olduklarını, ilerleyen haftalarda daha çok çalışarak daha büyük başarılara imza atacaklarına inandıklarını ifade etti.