"Onlar dönmem sanıyor"

Yargıtay kararının ardından gözlerin üzerine çevreldiği ve yurt dışında olan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Cannes'dan haber yolladı.

Onlar dönmem sanıyor
19 Ocak 2014 Pazar 17:14 tarihinde eklendi, 1.159 kez okundu.

Başkan Yıldırım, bir kafede resimlenirken yaptığı açıklamada, "Türkiye'de benim kaçtığımı ve geri dönmeyeceğimi söylüyorlarmış. Onlar dönmem sanıyor ama ben salı günü geliyorum." dedi.

Ailesi ile birlikte Fransa'da bulunan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, ne zaman döneceğini açıkladı. Maraton.com.tr'nin haberine göre, Fransa'dan bulunan Aziz Yıldırım'ın yargıtay kararı sonrası ilk görüntüleri ortaya çıktı. Başkan Aziz Yıldırım, ilk açıklamalarını Cannes'da karşılaştığı Türklere yaptı. İş için Fransa'da bulunan Galata Marin'nin sahipleri Suat Örerler ve Nazım Yirmibeşoğlu, Cannes'da Aziz Yıldırım'la karşılaştılar.

"ONLAR DÖNMEM SANIYOR"

Yıldırım'ın yanında eşi, kızı ve Acar Yıldırım'ın yanı sıra bir Türk ailesi daha vardı. Başkan Yıldırım'ın durgun ve moralsiz olduğu görürürken her zamanki gibi yine misafirperver davrandığı öğrenildi.

İşte 20 dakikalık sohbette Başkan Aziz Yıldırım'ın yanındakilere söyledi sözleri...

"Türkiye'de benim kaçtığımı ve geri dönmeyeceğimi söylüyorlarmış. Ne kaçması? Salı günü aslanlar gibi İstanbul'dayım. Bu sürecin sonuna kadar takipçisiyim. Fenerbahçe'yi kimlerin ele geçirmek istediğini biliyorsunuz. Mücadeleyi bırakmam. Biz bu işi yapmadık, adalet lehimize tecelli edecek."


CİHAN