Onların da başını yedi

Ruby ile para karşılığı cinsel ilişkiye girmekten 7 yıl hapis ve ömür boyu siyasetten men cezası verilen Silvio Berlusconi’nin özel partilerine kadınlar göndererek, ‘fuhuş organizasyonu’ içinde oldukları öne sürülen 3 kişiye de ceza yağdı.

Onların da başını yedi
20 Temmuz 2013 Cumartesi 10:57 tarihinde eklendi.
Halihazırda temyiz aşamasında olan, İtalya’nın eski başbakanlarından Silvio Berlusconi’nin fuhuştan cezalandırılmasının üzerinden bir ay bile geçmeden yakın dostlarına da kötü haber geldi. Milano’daki villası Arcore’de düzenlediği ‘bunga bunga’ olarak anılan partiler, bir dönem Berlusconi’nin medya grubundaki bir kanalda yöneticilik yapmış olan ankorman Emilio Fede, model ajansı sahibi Lele Mora ile çapkın siyasetçinin eski diş hekimi ve Lombardiya Bölge Meclisi eski üyesi Nicole Minetti’nin de başını yaktı. 
 
Aralarında ‘Ruby’ lakaplı Faslı dansçı Kerime El Mahrug’un da olduğu kızları bu partilere gönderen Emilio Fede ve Dario Mora, yaşı küçük kızları fuhşa zorlamak, fuhşa yardım ve yataklık gibi suçlardan 7'şer yıl hapse mahkum edildi. Nicole Minetti'ye ise 5 yıl hapis cezası verildi. Fede ve Mora ömür boyu, Minetti ise 5 yıl süreyle kamu hizmetlerinden men edildi. 
 
Milano Adliyesi’nden ayrıca, Berlusconi’nin cezalandırıldığı ‘Ruby’ davasında yalan beyanda bulunan bazı şahitler ve onları yönlendiren çapkın siyasetçi Berlusconi hakkında da ayrı bir soruşturma açılmasına karar verdi. 

DHA