Online satışta onlar zirvede

Türkiye genelinde online satışlarda en çok ilgiyi elektronik ve teknoloji ürünleri görüyor.

Online satışta onlar zirvede
31 Mart 2015 Salı 13:49 tarihinde eklendi.
Türkiye genelinde online satışlarda en çok ilgiyi elektronik ve teknoloji ürünleri görüyor.
 
Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformlarından hepsiburada.com, kış aylarının en popüler ürünlerini açıkladı. Hepsiburada.com tarafından yapılan analizin sonuçlarına göre cep telefonu en çok satın alınan ürünlerin başında geldi.
 
Türkiye’de e-ticaret pazarı büyümeye devam ederken, hepsiburada.com yaptığı analizlerle tüketicilerin online alışveriş tercihlerini ortaya çıkarıyor. Verilere göre Türkiye genelinde tüketicilerin en çok rağbet ettiği ürünlerin başında cep telefonu geldi.
 
Aralık 2014 ile Ocak ve Şubat 2015 dönemini kapsayan kış aylarında en çok tercih edilen ürünler arasında cep telefonu ile birlikte LCD televizyon, laptop, tablet bilgisayar, telefon kılıfı, kulaklık gibi elektronik ve teknoloji ürünleri yer aldı.
 
Çocuk bezi de satışlarda ilk 10'a girdi
 
Hepsiburada.com’un verilerinde, en çok tercih edilen ilk 10 ürün arasında bebek bezi de yer alırken, çamaşır makinesi, altın çeşitleri ve parfüm çeşitlerinin üst sıralarda yer alması dikkat çekti.
 
Marmara ve Ege bölgeleri öne çıkıyor
 
Verilere göre tüketicilerin yoğun olarak online alışveriş yaptığı iller; İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Antalya, Kocaeli, Konya, Balıkesir, Muğla ve Manisa olarak sıralandı.
 
Türkiye genelinde online alışveriş haritasına bakıldığında Marmara Bölgesi ve Ege Bölgesi öne çıkan bölgeler oldu.
 
Hepsiburada.com, 30 farklı kategoride 500 binin üzerinde ürün çeşitliliği ile tüketicilere online alışverişin kolaylıklarını ve avantajlarını yaşatmaya devam edecek.

DHA