"Önümüz açık"

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, bu sezon deplasmanda ilk galibiyetini Kasımpaşa karşısında aldıklarını ve önlerinin açık olduğunu söyledi.

Önümüz açık
07 Şubat 2014 Cuma 23:22 tarihinde eklendi.


Takımının deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli hoca, "Sezon başından beri deplasmanda galip gelemeyen bir takım vardı. Biz geldikten sonra da kazanamamıştık.

Bir deplasman galibiyeti alalım dedik. İkinci yarıdaki çıkışı süslemek için bu maçı kazanmak istedik. Oyuncularım çok iyi oynadılar. İkinci devrede dakikalar ilerledikçe gücümüzü ortaya koyduk. İlk devre baskı yedik fakat bu devrede yediğimiz bize yakışmadı. İkinci yarı oyunun kontrolünü alan bizdik maçı istediğimiz şekilde götürdük. Artık hedeflerimizi yüksek koymak gerekiyor. Önümüz açık görünüyor." dedi.

Basın toplantısına katılan oyunculardan Hasan Kabze de "Sezonun ikinci yarısına iyi başlamıştık. Geçen hafta içerde Sivasspor'u yenmiştik, o galibiyetin anlamı bu hafta ortaya çıktı. Kasımpaşa maçını kazandık. Çok mutluyuz." diye konuştu.

Basın toplantısına katılan futbolculardan Tolga Ünlü ise karşılaşma ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Bizim için gerçekten çok önemli bir maçı kazandık. İyi futbol oynuyoruz. İki haftadır galip geliyoruz. Önümüzde Elazığspor maçını da kazanırsak iyi duruma geleceğiz." dedi.


CİHAN