Oral seks yüzünden olmamış!

Oral seks yüzünden gırtlak kanseri olduğunu söyleyen usta oyuncu Michael Douglas'ın açıklamalarına eski eşinden tepki geldi.

Oral seks yüzünden olmamış!
05 Haziran 2013 Çarşamba 14:10 tarihinde eklendi, 4.048 kez okundu.
Ünlü aktörün eski eşi Diandra Douglas (Luker) kendisinde cinsel yolla başkalarına geçecek HPV virüsü bulunmadığını söyledi.
 
Michael Douglas, "Yakalandığım gırtlak kanserinin sebebi HPV virüsüdür. Onun da sebebi oral sekstir" demişti. Michael Douglas ile Diandra Luker 1977 yılında evlendi. Çift 2000 yılında boşandı. Diandra Luker boşanmanın ardından aldığı 45 milyon dolar tazminatla da gündeme geldi. Douglas, daha sonra Catherine Zeta Jones ile evlendi.
 
'Ben öyle demedim'
Öte yandan Michael Douglas, İngiliz The Guardian Gazetesi'nin röportajını abarttığını ve "Oral seksten aldığım virüs nedeniyle gırtlak kanseri oldum" demediğini söyledi.
 
68 yaşındaki Douglas'ın sözcüsü Alan Burry, "Kendisi oral sekste kaptığı HPV virüsü nedeniyle kanser olduğunu söylememiş ancak muhabirle konuşurken, oral seksin kansere neden olup olmadığını tartışmışlar. Michael Douglas da neden olabileceğine inandığını söylemiş. Yani aktörün direkt olarak söylediği böyle bir şey bulunmuyor" dedi.
 
Burry sözlerini şöyle sürdürdü: "Gazetenin muhabiri kendisine 'İçki ve sigaradan mı kansere yakalandınız' diye sormuş. Bunun üzerine Douglas da bu tür kanserlerin HPV virüsünden kaynaklandığını belirtmiş. Hepsi bu."