Oray Eğin günah çıkarttı

Oray Eğin twitter hesabında günah çıkarttı!.. O konuşmalarla ilgili bakın kendini nasıl savundu.

01 Ekim 2011 Cumartesi 12:11 tarihinde eklendi, 1.010 kez okundu.

 


 
Sızdırılan konuşmalarımı okudum tabii ki... Öncelikle 'ilk taşı en masumunuz atsın' demek istiyorum. En yakın arkadaşımla dertleşiyorum... 
 
İki arasındaki çok özel bir konuşma, sadece iki kişiyi ilgilendiriyor. İnsan telefonda, en yakın arkaşına ağzına geleni söylüyor.
 
Gazetecilik yapmanın bedeli ödetiliyor. Bu olayı tezgahlayanların ekmeğine yağ mı süreceğiz, yenilip teslim mi olacağız?
 
Bu yapılanın büyük bir itibarsızlaştırma kampanyası olduğu ortada. İki kişinin özel konuşmalarını sızdırarak psikolojik bir oyun yapılıyor.
 
Gazeteciliğin bedeli olarak her şeyim tezgaha döküldü zaman içinde. Bütün özel hayatım, ilişkilerim. Sadece buralardan vuruyorlar.
 
Bu konuşmanın içeriği mi çirkin, iki kişinin gizli konuşmasını bu kadar adice sızdıranların yaptığı mı? Yapılmak istenen ortada.
 
Bir kriz anında, herhangi bir hesap olmadan, öfkeyle söylenmiş sözler. Sadece iki kişiyi ilgilendirir. Kamuoyuna konuşmuyoruz... 
 
Ben yine de ilgisiz birçok ismin bu özel konuşmada yer almalarından, hedefe konmalarından dolayı benimle bir ilgisi olmasa da özür dilerim.