Orçun oldu, cebi doldu

Reklam filmlerinde boy göstermek ünlülerde moda haline geldi. Peki ne kadar alıyorlar?

Orçun oldu, cebi doldu
12 Nisan 2012 Perşembe 09:32 tarihinde eklendi.

 

Çoğu yıllık anlaşama yaparak servetini ikiye katlarken, çoğuda tek reklamla cebini doldurmayı başarıyor.
 
Sanat camiasında yeni moda reklam yıldızı olmak. Ünlü isimler bir bir firmaların reklamlarında boy göstermeye başladı. Bazı oyuncular bir yıllık anlaşmayla adeta bir servete imza atarken, bazıları da bir reklam için uçuk fiyatlar alıyor.
 
ANNESİNİ 5'E KATLADI
 
Bir mobilya firmasının geçtiğimiz yıl marka yüzü olan oyuncu Şevval Sam anlaşmasını yeniledi. Bu sezonun ilk reklam filminde ise güzel oyuncu kamera karşısına annesi Şevval Sam'la geçti. Şevval Sam bu anlaşmayla 400 bin lira alırken, annesi Leman Sam'da bir reklam için 80 bin lirayı cebine koydu.
 
DONDURMA ONUN İÇİNİ ISITTI
 
Spor spikeri olarak ünlenen Burcu Esmersoy, yükselmeye devam ediyor. Başarılı sunucu, 'Yok Böyle Dans'taki sunuculuğunda sonra bu kez de dondurma markasının yüzü oldu. Esmersoy'un reklam filmi karşılığında 400 bin TL alacağı öğrenildi.
 
PARA ONA KALDI
 
Bir gıda marketinin yüzü olan en güvenilir medyatik ünlü diye ifade edilen Seda Sayan, firmanın bazı reklamlarında annesiyle birlikte rol alacak. Yaptığı bu sözleşme karşılığında ise 750 bin dolar alan güzel sanatçı yapılan basın toplantısında tüm parayı annesinin aldığı belirterek, 'Vallahi ben para alamadım, hepsini annem aldı' diye de espiri yapmıştı. Sanatçının annesinin de reklam filminden 50 bin dolar aldığı öğrenildi.
 
DİVA BİR MİLYON LİRAYI KAPTI
 
Ünlü diva Bülent Ersoy ve eski dünya güzelimiz Azra Akın bir içecek firmasının yeni reklam kampanyasında beraber rol aldılar. Sözleşmeye göre Bülent Ersoy 4 reklam filmi için 1 milyon lira, Azra Akın ise bir reklam filmi için 200 bin lira aldı. Akın'ın reklamlara devam edip etmeyeceği ise bu reklamın alacağı tepkilere bağlı.
 
BARTU KÜÇÜKÇAĞLAYAN 150 BİN LİRA ALDI
 
Yalan Dünya dizisinin sevilen kahramanı Orçun da reklam yıldızı oldu. Reklam filminde kameralar karşısına geçen Küçükçağlayan, reklamlarda oynamak için 150 bin TL'lik bir anlaşmaya imza attı.