Ordu sahili çöplüğe döndü

Ordu'da sağanak yağmurun ardından dere ve ırmakların denize taşıdığı çöpler sahile vurdu. 10 kilometrelik sahil şeridini kaplayan çöpler, Altınordu İlçe Belediyesi ekipleri tarafından temizlenmeye başladı.

Ordu sahili çöplüğe döndü
20 Ekim 2014 Pazartesi 15:44 tarihinde eklendi.
Ordu'nun Altınordu İlçesi'nde dün sabaha karşı etkili olan sağanak yağmur dere ve ırmakları taşırdı. Turnasuyu, Bülbül, Civil deresi ve Melet Irmağı'nın sürüklediği çöpler ve ağaç dalları sahile vurdu. Pet şişe, plastik kutular, çöpler ve ağaç dallarının yayıldığı 10 kilometrelik sahil bugün Altınordu Belediyesi ekipleri tarafından temizlenmeye başladı. Bazı vatandaşlar da dere ve ırmakların denize taşıdığı sahile vuran ağaç ve odun parçalarını toplayarak kışlık yakacaklarını çıkardı.
 
Altınordu Belediye Başkanı Ak Partili Engin Tekintaş, "Hafta sonu başlayan ve aralıksız devam eden sağanak yağış sonrası oluşan sel ile birlikte sahile gelen çöp ve hafriyatları ekiplerimiz temizlemeye başladı. Hedefimiz mavi bayraklı olan sahilimizi en kısa zaman içinde eski güzel görünümüne kavuşturmak olacaktır" dedi.

DHA