Ordu'nun istediği G.Saraylı

Galatasaray'dan sezon başında Rumen futbolcu Bogdan Stancu'yu transfer eden Orduspor'da bu kez hedef sarı kırmızılı takımın gözden çıkardığı Yiğit Gökoğlan'a çevrildi.

Ordunun istediği G.Saraylı
29 Ağustos 2012 Çarşamba 10:56 tarihinde eklendi.

 

Sporx'in haberine göre; Transfer döneminde Bogdan Stancu'yu kadrosuna katan Orduspor, gözünü şimdi de Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in gözden çıkarttığı bir diğer isim olan Yiğit Gökoğlan'a çevirdi.
 
Fatih Terim'in kadroda düşünmediği Yiğit için Galatasaray'a kiralama teklifini sunmaya hazırlanan Orduspor, bu transferi yakın ilişki içerisinde olduğu sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak vasıtasıyla çözmeyi planlıyor. Galatasaray'ın Orduspor'dan gelecek olan olası teklife olumlu cevap vermesi ve transferin kısa bir süre içerisinde sonuçlanması bekleniyor.
 
Yiğit Gökoğlan, Necati Ateş'in muadili olarak Antalyaspor'a verilmiş ancak Akdeniz temsilcisinin 250 bin euroluk kiralama bedelini ödemek istememesi sonucunda transfer gerçekleşmemişti. Konu hakkında bir açıklama yapan Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Galatasaray'dan bu sezon oyuncu almayacaklarını ve iki kulüp arasındaki anlaşmanın önümüzdeki sezon devreye gireceğini dile getirdi.
 
Büyük umutlarla geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray'a transfer olan Yiğit Gökoğlan, resmi imzayı böyle atmıştı.