"Orduspor iyi oynadı"

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, ''Fenerbahçe'ye karşı iyi oynadık'' dedi.

Orduspor iyi oynadı
04 Ocak 2012 Çarşamba 22:10 tarihinde eklendi.

Hector Cuper, 1-1'lik skorla biten Fenerbahçe maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, takımın genel olarak iyi olduğunu belirterek, "Takımı 1 haftadır yardımcılarım çalıştırıyor. Tüm ekibi tebrik ediyorum. Maçta sahanın her tarafına basan bir Orduspor vardı. İyi oynadık ve en çok pozisyona biz girdik. Bundan sonra eksiklerimizi gidererek iyi bir yere gelmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. 
    
Daha çok çalışarak eksikleri giderebileceklerini kaydeden Hector Cuper, bazı bölgelere takviye gerektiğini, bunun için zamana ihtiyaç olduğunu ifade etti. 
    
Bir gazetecinin, "Eski öğrenciniz Emre'yi nasıl buldunuz-" sorusuna Hector Cuper, "Emre, Fenerbahçe'de çok önemli bir oyuncu. Takımı yönlendiren bir oyuncu. Benim çalıştığım dönemde çok gençti. Maçtan sonra da selamlaştık ve konuştuk" yanıtını verdi. 
    
Hector Cuper, "Süper Lig'i nasıl buldunuz-" şeklindeki soruyu ise "Ben sadece takımımın 3 maçını izledim. Diğer maçları izlemedim. Türkiye ligini zaten biliyorum. Çok çekişmeli bir lig. Son yıllarda ligin kalitesinin artmasıyla buraya çok iyi kaliteli oyuncular gelmeye başladı" şeklinde cevapladı. 
    
Orduspor'un Arjantinli futbolcusu Culio ise futbol açısından güzel bir maç olduğunu belirterek, "Maçı kazanan taraf biz olmalıydık" şeklinde konuştu.