Org. Yörük Şırnak'ta

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük,beraberindeki komutanlarla Şırnak Valisi Hasan İpek'i makamında ziyaret etti.

Org. Yörük Şırnakta
18 Eylül 2013 Çarşamba 13:04 tarihinde eklendi, 1.335 kez okundu.
Yörük, "Sayın valimizin nezdinde tüm Şırnak halkına saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz. Onları çok seviyoruz" dedi.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük, beraberinde Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Abdullah Barutcu, Jandarma Genel Komutanlığı Denetleme Başkanı Korgeneral M.Kemal Atlaş, Jandarma Genel Komutanlığı Harekat Daire Başkanı Tümgeneral Arif Çetin, Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Ali Doğan İnce ile birlikte Şırnak Valisi Hasan İpek’i makamında ziyaret etti.

Orgeneral Yörük, valilik şeref defterini imzaladıktan sonra Vali İpek'e üzerinde Jandarma Genel Komutanlığı'nın amblemini taşıyan bir plaket verdi.

Vali İpek, kendisinin Şırnak'ta göreve yeni başladığını belirterek, "Kendileri de yeni başladılar. Tüm bölgedeki illeri ve Türkiye'deki illeri geziyorlar. Bu kapsamda Şırnak'a teşrif ettiler. Dün akşamda beraber olduk, görüşmeler yaptık. Şırnak ile ilgili kedilerine hoş geldiniz diyorum, teşekkür ediyorum" dedi.Orgeneral Yörük, "Bende sayın valimiz gibi yeniyim. Bölgedeki ilk denetlemeleri bu bölgeden Şırnak'tan başladım. Sayın valimiz de göreve yeni başladığı için kendisine hayırlı uğurlu olsun, o maksatla ziyaret ettik Sayın valimizin nezdinde tüm Şırnak halkına saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz. Onları çok seviyoruz, teşekkür ediyorum" dedi.

Valilik makamında yapılan basına kapalı görüşme ardından Orgeneral Servet Yörük ve beraberindeki komutanlar Şırnak'tan ayrıldı.

DHA