Organik Sertifikalı Bebek Ürünlerinin E-ticaret Sitesi: Hopcute.com

Hassas bir cilt yapısı olan bebeklerin sağlıklı ve organik ham maddeyle üretilmiş ürünler kullanması gerekliliğinin bilinciyle yola çıkan Hopcute.com, “önce sağlık ve rahatlık” politikasıyla ilerliyor.

Organik Sertifikalı Bebek Ürünlerinin E-ticaret Sitesi: Hopcute.com
18 Eylül 2017 Pazartesi 16:48 tarihinde eklendi, 1.834 kez okundu.

Hassas bir cilt yapısı olan bebeklerin sağlıklı ve organik ham maddeyle üretilmiş ürünler kullanması gerekliliğinin bilinciyle yola çıkan Hopcute.com, “önce sağlık ve rahatlık” politikasıyla ilerliyor. Bebeklerin sağlığını önemseyen Hopcute.com; sağlıklı kumaşlardan üretilmiş bebek tulumları, bebekler için organik bornozlar, organik sertifikalı oyuncaklar, organik makarnalar kehribar kolye ve bileklikler gibi ekolojik organik bebek ürünlerinin online mağazasıdır. Web sitesinde geniş bir kategorilendirmeye yer veren Hopcute.com, bebeklerin ihtiyacı olan tamamı sertifikalı organik ürünleri web sitesine taşıyor.

 

Hopcute.com;bebek aksesuarları, bebek-çocuk bakım ve kozmetik ürünleri, güneş kremleri, diş fırçaları ve macunları, kehribar kolye ve bileklikler, organik diş kaşıyıcı ve emziklerin yanı sıra body, sweatshirt, t-shirt, yeni doğan setleri, bornoz, pantolon, elbise-etek, pijama takımı, tulumlar, mayo ve bikini gibi organik tekstil ürünlerine yer veriyor.

 

Organik pamuk bebeğiniz için neden önemli?

 

Organik olmayan pamuk üretiminde kullanılan kimyasal ilaçlar, insan sağlığı için tehlike oluşturur. Bu pamuk ile dokunan giysilerdeki zararlı kimyasalların kanserojen etkisi olduğu bilinmektedir. Oysa organik pamuk, Genetiği Değiştirilmiş Organizma (GDO) içeren tohumlardan üretilmemektedir. Organik pamuğun üretiminde tabii gübre kullanılmaktadır. Bebeğiniz için böcek ilacı veya kimyasal gübre kullanılmadan organik tarımla yetiştirilmiş pamuğun kullanıldığı kıyafetler seçerseniz onun genel sağlığını korumuş ve zararlı kimyasallar nedeniyle cildinde meydana gelebilecek tahrişleri önlemiş olursunuz.

 

Organik bebek ürünlerinin online mağazası Hopcute.com üzerinden; organik sertifikalı kumaştan üretilmiş bebek tulumu çeşitleri, bebekler için organik bornozlar, organik üretim oyuncaklar, organik makarnalar, doğal ağrı kesici ve antibiotik olarak bilinen kehribar kolye ve bileklikler gibi çok çeşitli organik bebek ürünleri hızlı bir şekilde satın alınabilmektedir. Web sitesinde yer verdiği tüm ürünleri organik sertifikalı olan https://www.hopcute.com/ üzerinden yaptığınız alışverişlerde kredi kartı ve havale ile ödeme seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz.