Orgeneral Yörük, Erzurum'da

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük, Erzurum'daki birlikleri denetledi.

Orgeneral Yörük, Erzurumda
19 Eylül 2013 Perşembe 17:33 tarihinde eklendi, 1.072 kez okundu.

Orgeneral Yörük, Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak'ı ziyaretinde basın mensuplarına hitaben, "Siz sormadan ben söyleyeyim birlikleri denetliyorum." dedi.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük, sabah saatlerinde askeri uçakla Erzurum'a geldi. Orgeneral Yörük'ü askeri havaalanında 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Kamil Başoğul, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Mustafa İhsan Batı ile askeri erkan karşıladı. Jandarma Genel Komutanı daha sonra Kolordu Komutanlığı ile Jandarma Bölge Komutanlıklarını ziyaret etti. Orgeneral Yörük daha sonra helikopter ile çevre ilçelerdeki birlikledi denetledi.

Jandarma Genel Komutanı günü birlik gezisi kapsamında daha sonra Vali Ahmet Altıparmak'ı makamında ziyaret etti. Orgeneral Yörük, Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra basın mensuplarının soru yöneltmelerine fırsat vermeden, "Sizler sormadan ben cevaplandırayım. Birlikleri denetlemek ve ziyaret etmek üzere bölgeye geldim. 15 yıl önce Erzurum 9. Kolordu Komutanlığı'nda görev yapmıştım. Erzurumlulara saygılarımı iletin." dedi.

Günün anısına Vali Altıparmak, Jandarma Genel Komutanı'na Oltutaşı tesbih hediye etti.

Basına kapalı olarak yarım saat başbaşa yapılan görüşmenin ardından Ankara'ya hareket etmek üzere Orgeneral Yörük, Valilik'ten ayrıldı.


CİHAN