Orhan baba istifa mı ediyor?

Akil İnsanlar Karadeniz heyetinde yer alan sanatçı Orhan Gencabay’ın sıkıntısı iyice su yüzüne çıktı. Gencebay’ın görevden affını isteyeceği konuşuluyor.

Orhan baba istifa mı ediyor?
27 Nisan 2013 Cumartesi 10:23 tarihinde eklendi.

Akil İnsanlar Karadeniz heyetinde yer alan sanatçı Orhan Gencabay’ın yapılan eleştiriler ve protestoların ardından sağlık sorunlarını da dikkate alarak görevinden affını isteyeceği konuşuluyor. Gencebay, sık sık protestolarla karşılaşan heyetin, Karadeniz bölgesindeki bir çok gezisine de katılmamıştı.

 
Karadeniz heyetinde yer alan sanatçı Orhan Gencebay’ın Star TV’deki popstar yarışmasında jüri üyeliğine devam edip, Akil İnsanlar toplantılarına ise katılmaması, komisyon üyelerince de eleştirliyor. Akil İnsanlar Karadeniz Grubu, gittikleri illerde, heyette neden Gencebay’ın olmadığı soruları ile de karşılaşıyor.
 
‘’DOKTORLARIM DA İSTEMİYOR’’
 
Gencebay’ın ise yakın çevresine ‘’Haksız eleştirilere uğradım. Çok kırıldım. Akil İnsanlar itibarsızlaştırılmak isteniyor. Oysa ben bu görevi barış için tereddetsüz kabul ettim. 50 yıldır neysem oyum. Zaten sağlık sorunlarım var. Kalbimde ritim sorunu önemli bir düzeyde. Baypass ameliyatı olmuştum. Doktorlarım da seyahat etmemi istemiyor’’ dedi.
 
Akil İnsanlar Karadeniz heyetinde, Başkan Yusuf Hakyemez, Başkanvekili Vedat Bilgin ile üyeler Fatma Benli, Şemsi Bayraktar, Bendevi Palandöken, Kürşat Bumin, Yıldıray Uğur, Oral Çalışlar ve Orhan Gencebay bulunuyor. Gencebay’ın istifası durumunda heyete kimin dahil edileceği, ya da 8 kişi ile mi devam edileceği konusunda bir netlik bulunmuyor