"Orhan isterse çatır çatır"

Gencebay'ın önümüzdeki hafta piyasaya çıkacak olan "Orhan Gencebay ile Bir Ömür" albümü hatırlatıldığında "Orhan demek ki beni istemedi. Kendi albümümde şarkısını okudum. Benim arkadaşım öyle bir şey söylediği anda gider çatır çatır okurum. Orhan çok önemli bir müzik adamıdır" dedi.

Orhan isterse çatır çatır
13 Eylül 2012 Perşembe 09:20 tarihinde eklendi, 1.306 kez okundu.

 

Türk müziğinin divası Bülent Ersoy önceki akşam Cahide'de sahne aldı. Bülent Ersoy sevilen şarkılarının yanı sıra söylediği popüler şarkılarla gelen konukları coşturdu. Geçmişten günümüze pop şarkılardan oluşan repertuvarı ile unutulmaz bir gece yaşatan Ersoy'u dinlemek için Cahide'yi dolduran konuklar arasında ünlü isimler de bulunuyordu.
 
İzleyenler arasında Ender Mermerci- Derin Mermerci, Heves Ekinci, Selma Türkeş, Aslı Kuseyrioğlu, Melis Murathanoğlu, Gülay Kamaz, Nur Yerlitaş gibi cemiyet hayatının önemli isimleri divanın şarkılarıya hem eğlendi, hem de efkar dağıttı. Ayrıca ünlü modacı Nur Yerlitaş yeni yaşınıda dostlarıyla birlikte kutladı. Yoğun istek üzerine 18 Eylül Salı akşamı yazın son canlı müzik galası ile Bülent Ersoy yine Cahide sahnesinde yer alacak.
 
Orhan isterse gider çatır çatır okurum
 
Ersoy mekan çıkışında ayağında terlikleri elinde pırlanta saati ve küpeleri ile aracına binerken basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gencebay'ın önümüzdeki hafta piyasaya çıkacak olan "Orhan Gencebay ile Bir Ömür" albümü hatırlatıldığında "Orhan demek ki beni istemedi. Kendi albümümde şarkısını okudum. Benim arkadaşım öyle bir şey söylediği anda gider çatır çatır okurum. Orhan çok önemli bir müzik adamıdır" dedi.
 
Adam yok bizi çağırıyorlar
 
"Sizin gibi Orhan Bey gibi sanatçılar artık yetişmiyor" yorumuna Ersoy, "Yetişmiyor ne yazık ki yetişmiyor. Yetişse koskaca kadın ben burada şarkı mı söylerdim? Teklif mi gelirdi? Adam yok, çağrıyorlar beni." diyerek kahkaha attı. Zeki Müren ile düet ve fotoğrafları için ise " Biz düet yapmadık bir anda birlikte şarkıyı seslendirdiğimiz bir andı . Zeki Çetin kaydetmiş ben bile bilmiyordum. O zamanlar o şarkı çok modaydı. Zeki bey rica etti. Yani kişisel olarak belki birbirimizi sevmeyebiliriz ama müzikal manada benim son derece saygı duyarım."dedi