Orhangazi'de trafik kazası: 7 yaralı

Orhangazi-Gemlik karayolu, Karsak boğazında meydana gelen trafik kazasında plakası alınamayan bir kamyon tarafından sıkıştırılan otomobil, yoldan çıkarak şarampole uçtu.

Orhangazide trafik kazası: 7 yaralı
16 Ağustos 2013 Cuma 18:18 tarihinde eklendi, 1.036 kez okundu.

Karsak deresi kenarındaki bir ağaca çarparak durabilen otomobilde bulunan 4’ü çocuk toplam 7 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla Orhangazi ve Gemlik Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza, Orhangazi-Gemlik Karayolu, Karsak boğazı mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Sonay Özben (38) idaresindeki 16 VS 267 plakalı otomobili Karsak boğazı mevkiinde plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir kamyon sıkıştırdı. Bir anda kontrolden çıkan otomobil, yoldan çıkarak şarampole uçtu. Ağaca çarparak durabilen otomobilde bulunan 7 kişi yaralandı.

Kaza sonrasında otomobilde bulunan sürücü Sonay Özben ile birlikte, Burak Büyükyazıcı (17), Serap Özcan (41), Özlem Büyükyazıcı (7), Emirhan Özben (10), Aygün Büyükyazıcı (7) ve Habip Özben (7) yaralandı. Yaralıları yoldan geçen araçlardan inen vatandaşlar otomobilden çıkardı.

Olay yerine ambulanslar sevkedilirken, kazada yaralanan 4’ü çocuk 7 kişi ambulanslarla Orhangazi ve Gemlik Devlet Hastanelerine kaldırılarak burada tedavi altına alındı. Kaza sonrasında araçta bulunanlar büyük panik yaşarken, kazaya neden olduğu ileri sürülen kamyonun bulunması için polis ekipleri araştırma başlattı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.


CİHAN