Ormanda ağaca asılı cesedi bulundu

İzmir'in Aliağa İlçesi'ndeki bir doğalgaz çevrim istasyonunda taşeron işçi olarak çalışan 25 yaşındaki Şaban Demirdöven'in, ormanlık alanda ağaca iple asılı cesedi bulundu.

27 Ocak 2014 Pazartesi 19:04 tarihinde eklendi.
 Demirdöven'in intihar mı ettiği yoksa cinayete mi kurban gittiği, otopsi sonucu belirlenecek.
 
Şaban Demirdöven, 4 gün önce, Hacı Ömerli Köyü'ndeki evlerinde ailesi ve sözlüsü ile görüşüp, "26 Ocak'ta yapacağımız nişanın tarihini biraz erteleyelim. Halletmem gereken işlerim var" dedikten sonra ortadan kayboldu. Ailesinin her yerde aradığı Demirdöven'den daha önce nişanını yapmayı planladığı pazar günü acı haber geldi.

Aliağa Yalı Mahallesi'ndeki ormanlık alanda Demirdöven'in iple ağaca asılı cesedi bulundu. Gencin ailesi, acı haberle gözyaşlarına boğuldu.
 
Demirdöven'in geçen hafta bankada bulunan 30 bin lirasını çektiğini belirlendi. Ancak cesedi bulunduğunda cebinden sadece 5 lira çıkan ve nişanını esrarengiz bir şekilde ertelemesi dikkati çeken Demirdöven'in ölümü, şüpheli bulundu. Polis ve savcının gerekli incelemelerinin ardından cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
 
Otopsinin ardından, bugün yakınları tarafından teslim alınan Demirdöven'in cenazesi, ikindide ailesinin yaşadığı Hacı Ömerli Köyü'nün camisine getirildi. Cenaze törenine Aliağa Belediye Başkanı CHP'li Turgut Oğuz, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz ve çok sayıda köylü katıldı. Demirdöven'in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

DHA