Ormanlık alanda infaz!

İzmir'in Çiğli İlçesi’nde, evinde otururken gelen telefon üzerine dışarıya çıkan 23 yaşındaki Turgay Tekin, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ayağına ve başına ateş edilerek öldürüldü.

Ormanlık alanda infaz!
26 Temmuz 2013 Cuma 12:32 tarihinde eklendi.
Olay, dün saat 22.30 sıralarında, Güzeltepe Mahallesi 8424/12 Sokak sonu ormanlık alan girişinde meydana geldi. Evinde oturan inşaat işçisi 23 yaşındaki Turgay Tekin, iddiaya göre, kimliği belirsiz kişilerce konuşmak için dışarıya çağrıldı. 
 
Ormanlık alan girişine giden Tekin ve onu çağrınlar arasındaki konuşma, cinayetle son buldu. Bilinmeyen bir nedenle açılan ateş sonucu başından ve sağ bacağından vurulan Tekin, kanlar içinde yerde kaldı. Silah sesleri üzerine bölgeye gelenler ağır yaralı Tekin’i görüp sağlık ekiplerini çağırdı. Karşıyaka Devlet Hastanesi’ne kaldırılan, burada yapılan ilk müdahalenin ardından İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Turgay Tekin, kurtarılamadı. Turgay Tekin’in ölüm haberi yakınlarını üzüntüye boğdu.
 
Yapılacak otopsinin ardından ailesine teslim edilecek olan Tekin’in cenazesinin Güzeltepe’de Cemevi’nde düzenlecek tören sonrası defnedileceği bildirildi. Turgay Tekin’i ateş eden kişilerin kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

DHA