Örnek şerif torbacı çıktı

ABD’de örnek şerif, Patrick Sullivan, seks karşılığında uyuşturucu satarken yakalandı

Örnek şerif torbacı çıktı
02 Aralık 2011 Cuma 10:39 tarihinde eklendi.

 

ABD’de örnek şerif, 68 yaşındaki Patrick Sullivan, seks karşılığında uyuşturucu satarken yakalandı. Arkadaşlarının gözaltına aldığı şerif çete üyeliğinden yargılanacak
 
- ABD’nin Colorado eyaleti, yıllardır güvendikleri şerif Patrick Sullivan’ın cinsel ilişki karşılığında uyuşturucu satarken yakalanmasını konuşuyor. 1989’da silahlı bir saldırganı durdurduktan sonra halkı ve ortaklarını kurtararak “Yılın Şerifi” ödülünü alan Sullivan Ekim ayında ihbar üzerine yakalandı. Uyuşturucu işine erkeklerle cinsel ilişkiye girme karşılığında veren Sullivan, yıllarca yanında çalıştığı insanlar tarafından tutuklandı.
 
- 1984 ile 2002 yılları arasında görev yapan Sullivan’ın uyuşturucuya nasıl ulaştığı konusunda kesin bir bilgi yok. Sullivan’ın uyuşturucu maddeyi kullanmadığı ve bir grupla çalıştığı öne sürüldü. Serbest bırakılması için 250 bin dolar kefalet istenen şerif, kendi adını taşıyan Patrick Sullivan Gözetim Merkezi’ne sevk edildi. Sullivan’ın denetleme merkezinde kendi yakaladığı mahkumlarla kaldığı belirtildi.
 
2000 yılında Colorado’da yapılan uyuşturucu karşıtı operasyonlara katılan Sullivan şu an kendi adını taşıyan gözetim merkezinde kalıyor. Emekli şerif suçlu bulunursa en az 6 yıl hapis cezası alacak.

Vatan Gazetesi