"Orta yol bulunamadı"

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonundaki kavgaya ilişkin, ''Bizim yapmakta olduğumuz bir çalışma var onu da olumsuz etkiliyor anayasa yapımı süreciyle ilgili olarak. Çok sayıda görüşme yapmış olmama rağmen bir orta yol bulunamadı'' dedi.

Orta yol bulunamadı
11 Mart 2012 Pazar 19:25 tarihinde eklendi.

Cemil Çiçek, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonunda yaşanan kavgaya ilişkin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son derece üzüntülü olduğunu ifade etti. 
    
''İş bu noktaya gelmesin diye sayısız görüşme yapıldı. Sayın Kılıçdaroğlu dahil'' diyen Cemil Çiçek, şöyle devam etti: 
    
''Bu gerginliklerin olumsuz, hoş olmayan sonuçlarla bizi karşı karşıya getireceğini ifade etmeye çalıştık. Maalesef bir orta yolu bulma imkanı olmadı. Olmayınca da bugünkü tatsız görüntüler çıktı ortaya. Umarım bu son olur. Bu tür müzakere Meclis açısından da siyaset açısından da olumsuz sonuçlar doğruyor. Bizim yapmakta olduğumuz bir çalışma var onu da olumsuz etkiliyor Anayasa yapımı süreciyle ilgili olarak. Çok sayıda görüşme yapmış olmama rağmen bir orta yol bulunamadı. Neticede geçmiş uygulamaları da dikkate alarak bazı şeyleri teklif etmeye çalıştım ama olmadı.''