Oscar And The Wolf yeniden İstanbul’a geliyor

ÜLKEMİZDE büyük bir hayran kitlesine sahip olan, konser biletleri günler öncesinden tükenen Oscar And The Wolf, 21 Ocak Cumartesi akşamı unutulmaz bir konser için yeniden İstanbul'a geliyor.

Oscar And The Wolf yeniden İstanbula geliyor
12 Eylül 2016 Pazartesi 11:02 tarihinde eklendi, 1.375 kez okundu.
ÜLKEMİZDE  büyük bir hayran kitlesine sahip olan, konser biletleri günler öncesinden tükenen Oscar And The Wolf, 21 Ocak Cumartesi akşamı unutulmaz bir konser için yeniden İstanbul'a geliyor. Grup, geçtiğimiz Haziran ayında İstanbul'da verdiği konserde büyük ilgi görmüştü. Raving George ile yaptıkları parça You're mine ile büyük beğeni toplayan grup, Avrupa'nın son dönemde aranan gruplarından biri haline geldi. Geçtiğimiz yıl çıkan "Entity" adlı albümüyle Oscar and the Wolf, Avrupa'da büyük ses getirdi.
 
Oscar and the Wolf, Montreux Jazz, The Great Escape, Rock Werchter gibi uluslararası festivallerde sahne aldı.  Oscar And The Wolf'un melankolik ve biraz karanlık sayılabilecek parçaları Max Colombie'nin özgün vokali etrafında şekilleniyor. Konser Pozitif'in katkılarıyla Maslak Volkswagen Arena'da 21 Ocak Cumartesi akşamı gerçekleşecek.