Osman’ın haberi yok

Tecavüz ettiği sahneden etkilenmemesi için küçük oyuncu Emir Berke Zincidi sete getirilmedi

21 Nisan 2011 Perşembe 10:21 tarihinde eklendi, 1.965 kez okundu.


 

Ali Kaptan’ın Cemile’ye tecavüz ettiği sahneden etkilenmemesi için Osman karakterini canlandıran küçük oyuncu Emir Berke Zincidi sete getirilmedi
 
“Öyle Bir Geçer ki” dizisinde Ali Kaptan’ın eski eşi Cemile’ye oğlu Osman’ın gözü önünde tecavüz edeceği dedikodusu, internet sitelerinde tepkiyle karşılanmıştı. Dizinin fanatik hayranları forum sayfaları açarak farklı yorumlarda bulunmuştu. Kimileri “Bu sahne yayınlanmasın” derken kimileri ise “Osman o sahnede olmasın” demişti. Merakla beklenen diziye Ali Kaptan’ın eski eşi Cemile’ye tecavüz etmesi damga vurdu. Ancak korkulan olmadı. Küçük Osman o sahnede yer almadı. Tecavüz sahnesinin çekildiği saatlerde Osman’ı canlandıran Emir Berke Zincidi sete getirilmedi. O çekim tamamlandıktan sonra Osman’lı sahneler çekildi. Yani Osman sadece annesini yerde yatarken gördü. 
 
Öte yandan dizi, milyonları yine ekran başına kilitledi ve yeni bir rekora imza attı. Tüm kişilerde yüzde 58,86 reyting alırken, A/B’de ise yüzde 62,81 ile tavan yaparak reyting sıralamasında birinci oldu. Bu rakamlarda ekran başındaki her 100 kişiden 62’i Öyle Bir Geçer Zaman ki’yi izlediği ortaya çıktı..