Otelde saçını boyadı, karakolluk oldu

Şarkıcı Yıldız Tilbe’nin birkaç ay önce kaldığı bir otel odasında saçını boyaması başına dert açtı.

Otelde saçını boyadı, karakolluk oldu
03 Kasım 2012 Cumartesi 10:04 tarihinde eklendi, 1.647 kez okundu.

Yıldız Tilbe, adını açıklamadığı otel yönetiminin odaya zarar verdiği gerekçesiyle kendisinden şikayetçi olduğunu twitter sayfasında açıkladı.

Takipçileriyle yaşadığı olayı paylaşan şarkıcı şaşkınlığını gizleyemezken, kendisinden şikayetçi olan otel yönetimine ise sitem etti.

Yıldız Tilbe,  “Bundan birkaç ay önce bir şehrimize konsere gittik. Uygun görülen otelde kaldık. Ben saçlarımı otel odasında kırmızı renge boyadım. Gece konserimiz şahane geçti. Uyuduk döndük. Arkamdan beni odaya boya damlattığım ve havluları kırmızıya boyadığım için savcılığa vermişler. Birazdan karakola ifade vermeye gideceğim. 20 küsür yıldır şarkı söylerim, saçımı boyarım böyle bir şey görmedim duymadım. Telefon edin söyleyin bana odanın eşyalarını komple değiştireyim değil mi? Böyle hoş mu oldu şimdi? Valla şoke oldum söyleseler verdiğim zararı severek karşılardım nedir yani? Savcılığa verilir mi bir insan bu yüzden? Bir de öyle yerler sigortalı değil midir her afete karşı? Gideyim güzel güzel saçımı nasıl boyadığımı anlatayım savcıya? Neyse cezam yerine getireyim bir daha da oraya gitmeyeceğim. Böyle bir şey zaten sadece benim başıma gelir. Allah'tan saçlarım kısacıktı. Ya uzun olsaydı düşünemiyorum. O zaman Yıldız otel odamızı öldürdü diye mahkemeye verirlerdi herhalde. İnsan kına bile yaktığında yastığı yorganı elbisesi boyanıyor” cümleleriyle duruma isyan etti. 


Milliyet