Otelde yangın paniği

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde bir otelin sauna bölümünde çıkan yangınla yayılan duman, tüm oteli kapladı, büyük panik yaşandı.

Otelde yangın paniği
07 Haziran 2013 Cuma 18:12 tarihinde eklendi.
Antalya'nın Kemer İlçesi'nde bir otelin sauna bölümünde çıkan yangınla yayılan duman, tüm oteli kapladı, büyük panik yaşandı. Otel, tamamen boşaltılırken yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu söndürüldü.
 
Yangın, bugün saat 16.00 sıralarında Çamyuva Beldesi Merkez Mahallesi'ndeki 4 yıldızlı bir otelde çıktı. Otelin sauna bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Paniğe neden olan yangında, otelin tüm katları duman altında kaldı. Otel görevli personel tarafından tamamen boşaltılırken, caddeye çıkan turistler, tur acenteleri tarafından civardaki otellere yerleştirildi. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın, büyümeden kontrol altına alındı. 
 
Dumandan etkilenen 3 otel personeli, olay yerine gelen ambulanslarda oksijen verilerek tedavi edildi. Jandarma ekipleri de çevrede güvenlik önlemi alarak, otelin çevresindeki yolları trafiğe kapattı. Kemer Kaymakamı Murat Bulacak, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Fikret Görmüş ve İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yıldız, olay yerine gelerek otel yönetiminden ve itfaiye ekiplerinden bilgi aldı.

DHA