Oto kiralamacı kardeşlere kurşun yağmuru

ADANA'da kimliği belirsiz bir kişi, tartıştığı oto kiralamacı 29 yaşındaki Mehmet Salih Aktürk ile kerdeşi 27 yaşındaki Özkan Aktürk'e tabanca ile kurşun yağdırdı. Özkan Aktürk hayatını kaybederken, yaralanan ağabeyi ise hastanede tedaviye alındı.

Oto kiralamacı kardeşlere kurşun yağmuru
09 Şubat 2016 Salı 08:37 tarihinde eklendi.
Olay, saat 22.30 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Gülbahçesi Mahallesi'nde meydana geldi. Araç kiralama işi yapan Mehmet Salih - Özkan Aktürk kardeşler, kimliği henüz bilinmeyen bir kişi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine kimliği belirsiz kişi, tabancasıyla Aktürk kardeşlere kurşun yağdırdı. Kurşunların isabet ettiği iki kardeş, kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan ise geldiği beyaz renkli otomobil ile olay yerinden kaçtı. 
 
İki kardeş, çevredeki vatandaşlar tarafından yakındaki bir özel hastaneye kaldırıldı. Karnından, dizinden ve ayak bileğinden yaralanan Mehmet Salih Aktürk kaldırıldığı özel hastanede tedavisi devam ederken, göğsüne isabet eden kurşunla yaralanan kardeşi Özkan Aktürk ise ilk müdahalenin ardından Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi. Kalbi duran ve yeniden çalıştırılan Özkan Aktürk, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Özel hastanede tedavisi süren Mehmet Salih Aktürk'ün ise hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. 
 
Görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda katil zanlısını yakalamak için harekete geçen polis, soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.