Otobüs durağında panik

Kadıköy'de otobüsten inmek isterken dengesini kaybederek yere düşen kadın yolcu yaralandı. Başından yaralanan kadına yardım için yolcular ve durakta bekleyen vatandaşlar seferber oldu.

Otobüs durağında panik
25 Nisan 2014 Cuma 11:01 tarihinde eklendi.
Kaza dün akşam saatlerinde E-5 karayolu Bostancı istikameti Göztepe Köprüsü otobüs durağında meydana geldi. İddialara Kadıköy-Kartal seferini yapan İETT otobüsüne binen Ayşe Polu (37) Göztepe Köprü durağında inmek istedi. Orta kapıya yanaşan Polu, kapı açıldığı sırada dengesini kaybederek yere düştü .Başını asfalt zemine çarparak yaralanan Polu kanlar içinde kaldı.
 
YARDIM SEFERBERLİĞİ
 
Kazayı gören diğer yolcular ve durakta bekleyen vatandaşlar yaralı kadına yardıma koştu. Durakta otobüs bekleyen bir kadın bir taraftan yerde yatan Polu'nun kanayan başına bezle tampon yaparken, bir taraftan da elin tutarak moral vermeye çalıştı. Başka bir vatandaş ise cep telefonu ile yaralı yakınına haber vererek durumunun iyi olduğunu söyledi. Başka bir kadın ise yerde yatan kadının ıslanmaması için şemsiye tuttu. Çevredekiler yaralı kadın için defalarca 112'yi arayarak bir an önce gelmesini bekledi.
 
Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kadına boyunluk taktıktan sonra sedyeyle ambulansa bindirdi. Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralının hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi. Otobüs sürücüsü ifadesi alınmak üzere polis  merkezine götürüldü.

DHA