Otobüs şoförü dehşeti anlattı

Okmeydanı’nda terör örgütü yandaşları tarafından yakılan halk otobüsünün şoförü, yüzleri maskeli 50 kişinin yolcuları indirip otobüse molotof bombası attıklarını söyledi.

Otobüs şoförü dehşeti anlattı
15 Şubat 2013 Cuma 16:53 tarihinde eklendi, 1.040 kez okundu.

 

Şoför, “'Bu özel halk otobüsü, sizi de taşıyabilir' dememe rağmen dinlemediler.” dedi. 
 
Terör örgütü yandaşı bir grup Okmeydanı’nda eylem yaptı. Otobüslerin geçtiği caddeye çıkan eylemciler, burada önce bir İETT otobüsüne Molotof bombalarıyla saldırdı. Daha sonra durağa yanaşan halk otobüse yaklaşan terör örgütü yandaşları, içinde  yaklaşık 50 yolcunun bulunduğu otobüse de molotof attı. Otobüs bir anda alev topuna döndü. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri uzun süren çalışmalar sonucu yangını kontrol altına aldı.
 
Otobüs şoförü Fikret Yıldırım yaşadıklarını anlattı. Yüzleri maskeli 50 kişinin yolunu kestiğini anlatan Fikret Yıldırım, “Bin anda önüme geçip yolcuları indirdiler. ‘Arkadaşlar bu özel halk otobüsü, sizi de taşıyabilir’ dememe rağmen beni dinlemediler. Gözlerime duman dolunca daha fazla konuşamadım.” diye konuştu. 
 
Bu arada, otobüsün yakıldığı yere yakın okulda bulunan öğrenciler de yanan otobüsü görünce büyük bir panik yaşadı. Sınıfta, öğrencilerin olan bitine karşı tepkisi cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde otobüsün alev alev yanması da yer aldı. 
 
 
 

CİHAN