Otokoç Bursa'ya kaliteli hizmet ödülü

Otokoç Bursa, Ford’un en prestijli ödülünü almaya 2. kez hak kazandı

Otokoç Bursaya kaliteli hizmet ödülü
27 Şubat 2013 Çarşamba 11:33 tarihinde eklendi.

 

Türkiye’nin otomotiv perakendecilerinden Otokoç, Bursa Şubesi’nde sunduğu üstün hizmet kalitesiyle, Ford Motor Company tarafından her yıl düzenlenen ve Ford’un en prestijli ödüllerinden biri sayılan Chairman’s Award’ı (Başkanlık Ödülü) almaya 2. kez hak kazandı. Otokoç Bursa şubesi ayrıca binek ve ticari satışta sağladığı üstün  hizmetiyle de Kalite Ödülü’ne layık görüldü.
 
Ford bayilerinin satış ve satış sonrası hizmet kalitesi ile müşteri memnuniyetini değerlendiren Ford Başkanlık Ödül’ü, Otokoç Bursa Şubesi’nin müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarının başarısını bir kez daha kanıtladı. Satış tarafında binek ve ticari araçlara yönelik üstün hizmeti ödüllendiren Kalite Ödülü ise Otokoç Bursa Şubesi’nin satıştaki  başarısını taçlandırdı. Satış sürecindeki şikayet sayısı, süreç yönetimi, müşteri memnuniyeti ve bağlılığını değerlendiren Kalite Ödülü, Otokoç Bursa şubesinde hedeflenen üstün hizmet anlayışının ödülü oldu.
 
En büyük hedeflerinin yüzde 100 müşteri memnuniyeti olduğunu vurgulayan Otokoç Genel Müdür Yardımcısı Uğur Güven, tüm faaliyetlerini uluslararası standartlarda, kurumsal yönetim ve müşteri odaklı yaklaşım içinde yürüttüklerinin altını çizerken, “Ford markasının bayileri arasında yapılan bu prestijli yarışta kazandığımız başarılar bizleri çok mutlu etti. Tüm Otokoç Bursa ekibi olarak yeni başarılara imza atmaya devam edeceğiz.” dedi.

CİHAN