Otokros Yarışları nefes kesti

Türkiye Otokros Şampiyonası'nın son 4 ayağı Antalya'da gerçekleştirildi. Antalyalıların ilgi gösterdiği yarışlar nefes kesti.

Otokros Yarışları nefes kesti
17 Kasım 2013 Pazar 19:29 tarihinde eklendi.
 
Türkiye Otokros Şampiyonası'nın 11, 12, 13 ve 14'üncü ayakları, hafta sonu Antalya'da gerçekleştirildi. Antalya Motorsporları Kulübü tarafından organize edilen yarışlar, Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesi içinde yer alan toplam 2500 metre uzunluğundaki pistte yapıldı. Farklı illerden 6 kategoride 15 pilotun start aldığı yarışa, Antalyalılar büyük ilgi gösterdi.
 
İki gün süren 4 ayak boyunca pilotlar dereceye girmek için mücadele etti. Yarışmaya katılanlar arasında ünlü tiyatro ve dizi oyuncusu Ümit Erdim de yer aldı. Yarışma sonunda Antalya'daki ayaklarda dereceye girenlere kupaları verildi.
 
Yarışma sonunda bir açıklama yapan Antalya Motorsporları Kulübü Başkanı ve Yarışma Direktörü Hakan İpkin, bütün Antalyalıları bu tür organizasyonlara sahip çıkmaya çağırdı.

Önümüzdeki yıl Aü Yerleşkesi içinde yer alan pistin kapatılacağını, bu nedenle bu tür yarışları düzenleyecek yer bulamayacaklarını vurgulayan İpkin, yetkililerin bu konuya çözüm getirmesini istedi.
 
Antalya'daki yarışma sonucunda Dağhan Yavuz birinci ve ikinci kategorilerin birincisi olurken, üçüncü kategoride Adil Küçüksarı birinci, Tunç Tuncer ikinci, dördüncü kategoride Mehmet Pınarbaşı birinci, Selahattin Yılmaz ikinci oldu.

Beşinci kategoride Serhat Tanrıbilir birinci, İbrahim Şendil ikinci, Ümit Erdim üçüncülüğü elde ederken, altıncı kategoride Halim Ateş birinci, Halit Avdagiç ikinci oldu.

DHA