Otomatik Bariyer ve Geçiş Sistemleri

Günümüzde kalabalık şehirlerin en önemli sorunlarından biri olan araç park sorunu; apartman içi araç park alanları ve iş yerleri civarında uygun alanların bulunmaması gibi pek çok yerde karşımıza çıkabiliyor. Birçok ev ve iş hanı otopark girişinde görmeye alışık olduğumuz bariyer sistemleri yetkisiz veya yabancı araçların otopark alanına girmesine engel oluyor.

Otomatik Bariyer ve Geçiş Sistemleri
30 Mart 2017 Perşembe 13:27 tarihinde eklendi.

Günümüzde kalabalık şehirlerin en önemli sorunlarından biri olan araç park sorunu; apartman içi araç park alanları ve iş yerleri civarında uygun alanların bulunmaması gibi pek çok yerde karşımıza çıkabiliyor. Birçok ev ve iş hanı otopark girişinde görmeye alışık olduğumuz bariyer sistemleri yetkisiz veya yabancı araçların otopark alanına girmesine engel oluyor.
 

Yeni yapılan mimari yapılarda, apartman ve site alanlarında otopark alanlarının girişleri otomatik kapı kumandası sistemi ile kontrol edilirken, bir kısım sitelerde ise özel güvenlik vesilesi ile giriş çıkışlar kontrol ediliyor. Bu durum sitenin büyüklüğü ve çeşitli faktörlere göre değişiklik gösterebiliyor.
 

Bilindiği üzere bariyer sistemleri otomatik giriş çıkış yapılırken araca tanımlı olan manyetik cihazları aktif ederek bariyerin açılmasını veya kapanmasını sağlıyor. Böylece otopark alanı içerisinde yetkisiz giriş ve çıkışlar engellenirken, haksız yere yer işgal etmek isteyenlerin de önüne geçilmiş oluyor.
 

Son yıllarda bir hayli artan bariyer sistemleri arasında en popüler olanlardan birisi olan nice wide bariyer sistemleri bu alanda geniş teknik servis imkanı ve garantisi ile dikkatleri çeken markalardan birisi. Dünya çapında pek çok kullanım alanı olan markanın ürünlerinden sadece biri olan nice wide bariyer sistemi, yukarıda bahsettiğimiz gibi apartman veya otopark alanları için kontrollü bir sistem kurmak isteyenlerin tercihi olarak öne çıkıyor.
 

Markanın pek çok ürününün kurulum, montaj ve teknik servis hizmetlerini yürüten Ekopark Otomasyon bu alan müşterilerinin ihtiyaçlarına hızlı ve profesyonel çözümler sunuyor. Hızlı teknik servisi ile olası sorunları çabucak çözen firma bu alanda ihtiyaçlara cevap veriyor.
 

Bariyer sistemleri ve nice wide bariyer hakkında daha fazla bilgi almak için dilerseniz firmanın internet sayfasına göz atabilir ve iletişime geçebilirsiniz.
 

www.ekoparkotomasyon.net