Otomobil, halk otobüsüne çarptı: 4 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir otomobilin, halk otobüsüne arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla iki ayrı özel hastanede tedavi altına alındı.

Otomobil, halk otobüsüne çarptı: 4 yaralı
16 Ocak 2013 Çarşamba 23:42 tarihinde eklendi.

 

Alınan bilgiye göre, Solak Köyü yol ayrımında, yolcu almak üzere park halinde duran Mehmet Bayram'ın kullandığı 67 M 8007 plakalı minibüse, Necati Dursun’un (36) kullandığı 67 TR 673 plakalı otomobil arkadan çarptı. Otomobilin Ön kısmı tamamen parçalandığı kazada, sürücü Dursun ile otomobilde bulanan Necip Tanyeri (32) ve Dursun Karaman (35) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Özel Ereğli Anadolu Hastanesi’ne kaldırıldı. Bu sırada, kaza anında minibüse binmekte olan Tülay Adıyaman’ında (23), minibüs ile birlikte bir süre sürüklenerek yaralandığı fark edildi. Adıyaman da ambulansla Özel Echomar Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
 
Halk Otobüsü sürücüsü Mehmet Bayram "Ben yolcu alıyordum. Arkadan geldi vurdu. Hiç fren yapmadı." dedi. 
 
Yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangın tehlikesine karşı araçlardaki akülerin kutup başlarını devreden çıkardı. Kaza nedeniyle ulaşımın aksadığı yolda trafik ekipleri kontrollü geçiş sağladı. Belediye ekiplerinin yolu temizlemesi ve araçların kaldırılması sonrası ulaşım normale döndü.
 
Polis kaza ile ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

CİHAN