Otomobil ırmağa uçtu: 1 kişi kayıp

Bartın'da kontrolden çıkarak ırmağa uçan ve ters dönerek bir bölümü suya gömülen otomobildeki 2 kişiden biri akıntıya kapılarak kayboldu.

Otomobil ırmağa uçtu: 1 kişi kayıp
09 Ocak 2014 Perşembe 17:18 tarihinde eklendi.
 
Kaza, saat 15.30 sıralarında Bartın-Karabük yolu Öküzgölü Köprüsü mevkiinde meydana geldi. Bartın yönüne giden 40 yaşındaki Hasan Demirci yönetimindeki 74 BN 933 plakalı otomobil, virajda kontrolden çıkarak yol kenarındaki Bartın Irmağı'na uçtu.

Ters dönerek bir bölümü suya gömülen otomobilin sürücüsü Hasan Demirci ile yanında bulunan 48 yaşındaki Gürsel Topaloğlu, kendi imkanlarıyla aracın üzerine çıkmayı başardı. Ancak Topaloğlu, akıntı nedeniyle aracın sallanması sonucu dengesini kaybederek ırmağa düştü. Akıntıya kapılan Topaloğlu, gözden kayboldu. Sürücü Hasan Demirci ise ırmağın sığ olan bölümünden kıyıya çıkarak, AFAD ve 112'de yardım istedi.
 
Hafif yaralanan Demirci, sağlık ekipleri tarafından Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, AFAD ekipleri kaybolan Topaloğlu'nu arama çalışması başlattı. Ekipler, evli ve 2 çocuk babası Topaloğlu'nu arama çalışmalarını sürdürüyor. Kazayla ilgili de soruşturma başlatıldı.

DHA