Otomobilin çarptığı domuzlar telef oldu

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, yolun karşısına geçmeye çalışan sürüye dalan otomobil 5'i yavru 6 yaban domuzu telef etti. Bir ağaca çarparak durabilen otomobil sürücüsü şans eseri yara almadan kurtuldu.

15 Temmuz 2013 Pazartesi 20:14 tarihinde eklendi.
 
Bugün saat 07.00 sıralarında Demir mevkiinde meydana geldi. inşaat ustası 37 yaşındaki Mahmut Aslan, yönetimindeki 48 UZ 022 plakalı otomobiliyle Bodrum'dan Göltürkbükü giderken önüne domuz sürüsü çıktı. Duramayan Aslan, hızla sürünün arasına daldı.

Aslan'ın otomobiliyle çarptığı 5'i yavru 6 domuz telef oldu. Çarpmanın şiddetiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden Aslan'ın otomobili savrulup, yol kenarındaki bir ağaca çarparak durabildi. Aslan, kazayı yara almadan atlatırken, otomobilinde maddi hasar meydana geldi.
 
Aniden önüne fırlayan 10'a yakın domuza çarpmamak için çok çabaladığını belirten Aslan, "Direksiyonu sağa sola kırdım. Ancak, yine de kurtaramadım. Sürünün önündeki büyük domuzların bir kısmı karşıya geçmeye başardı. Yiyecek bulmak için şehre inen domuzlar, bu tür kazalara neden olabiliyor" dedi.

DHA