Otopside öldürüldüğü anlaşıldı!

Balıkesir'de, birlikte yaşadığı 25 yaşındaki K.D.'nin, sağlık ekiplerini arayıp astım rahatsızlığı olduğunu söylediği 16 yaşındaki Tülay Bitmez'in, cinayete kurban gittiği otopside ortaya çıktı.

17 Eylül 2013 Salı 19:10 tarihinde eklendi.
K.D.'nin genç kızı sol koltuk altından bıçaklayıp ölümüne neden olduğu, ardından da kanlı kıyafetleriyle vücudundaki kanı temizleyip gazlı bezle sardıktan sonra yarayı kapattığı belirlendi.
 
Olay, Hasan Basri Çantay Mahallesi'ndeki evde geçen cuma günü meydana geldi. Yaklaşık bir yıl önce Bursa'nın Kemalpaşa İlçesi'nden Balıkesir'e tek başına gelen Tülay Bitmez, K.D. ile tanıştı. Bir süre sonra genç kız, K.D. ve annesi 49 yaşındaki N.D. ile aynı evde yaşamaya başladı.

Geçen cuma günü sağlık ekiplerini arayan işsiz K.D., eşi olduğunu söylediği Tülay Bitmez'in astım krizi geçirdiğini söyledi. İhbar üzerine söz konusu eve giden sağlık görevlileri, Tülay Bitmez'in cansız bedeniyle karşılaşınca durumu polis ekiplerine bildirdi.
 
OTOPSİDE ÖLDÜRÜLDÜĞÜ ANLAŞILDI
 
Olay yerine gelen polis ve savcı incelemede, genç kızın ölümünü şüpheli buldu. Tülay Bitmez'in eşi olduğunu söyleyen K.D. ise genç kızın astımdan dolayı öldüğünü iddia etti. Ölümün şüpheli bulunması nedeniyle Tülay Bitmez'in cansız bedeni otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Cesedi inceleyen, doktorlar, bıçak yaralarına rastladı. Ayrıca, Tülay Bitmez'in sol koltuk altında derin bir yara bıçak yarası izi tespit etti. Genç kızın üzerindeki kanlı kıyafetlerin değiştirilip, kanın temizlendiği ve koltuk altındaki yaranın da gazlı bezle kapatıldığı anlaşıldı.
 
Bunun üzerine polis, psikolojik sorunları olduğu ifade edilen K.D.'yi gözaltına aldı. Evde yapılan aramada, genç kıza ait olduğu düşünülen, kanlı eşofman altı, kesikler bulunan tişort ile sargı bezi, oksijenli su ve bıçak ele geçirildi.

Odanın içindeki kanların da temizlendiğini tespit eden polis, katil zanlısı K.D.'yi işlemlerinin ardından adliyeye sevk etti. Mahkemeye çıkartılan K.D. tutuklandı.

DHA