Ouaresma'ya sürpriz talip!

Ukrayna’nın Hoverla ekibi Beşiktaş ile yollarını ayıran Quaresma’ya talip oldu. Kulübün Portekizli oyuncuyu isteme nedeni ise yıldız bir oyuncuyu kadrolarına katarak hakemleri etkilemek ve aleyhlerine çalınan düdük sayısını azaltmak.

Ouaresmaya sürpriz talip!
01 Ocak 2013 Salı 14:45 tarihinde eklendi.

 

Beşiktaş ile yollarını ayıran Ricardo Quaresma için Ukrayna’nın Hoverla ekibi devreye girdi. Ukrayna 1. Ligi’nde sıkıntılı günler geçiren ve sıralamada şu an 15. sırada bulunan takımın Portekizli futbolcu ile çıkışa geçmeyi umduğu belirtildi. Kulübün Q7’ye olan ilgisi ise bizzat resmi ağızlardan dile getirildi.
 
Amaç: Hakemleri etkilemek
 
Toplam değeri 10 milyon euro olan bir takımın yıldız oyuncuya talip olması şaşkınlık yaratırken, Hoverla kulübü başkanı yaptığı açıklamada yıldız futbolcuyu transfer etmek istemelerini ilginç bir nedene dayandırdı. Alexandre Shufritsh, Quaresma’yı transfer ederek ligde kötü yönetim gösteren hakemleri etkilemek istediklerini söyledi. Ligde hakemlerin kendileri aleyhine haksız kararlar verdiklerini belirten başkan, “Bu yönetimin ancak yıldız oyuncularla üstesinden gelebiliriz” dedi.