"Övgüyü oyuncularım hak ediyor"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, devre arasına galibiyetle girdikleri için mutlu olduğunu söyledi.

Övgüyü oyuncularım hak ediyor
27 Aralık 2013 Cuma 23:39 tarihinde eklendi.


Gençlerbirliği’nin kendi sahasında konuk ettiği Beşiktaş’ı 1-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrası Teknik Direktör Mehmet Özdilek ve futbolcular Doğa ile Uğur maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Teknik Direktör Mehmet Özdilek, devre arasına galibiyetle girmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Oyuncularım bir takımın sahada neler yapması gerektiğini maçın başından sonuna kadar yaptı.

Bugün sahada çok keyif alarak izlediğim bir Gençlerbirliği vardı. Beşiktaş gibi güçlü bir takımı sahamızda yenmek çok önemliydi. İki takımın yapısı mücadelenin öne çıkacağı bir karşılaşma olmasını getiriyordu. Zaman zaman tempoyu yükseltip aşağı çektik. Her şey istediğimiz gibi gitti ve rakibe pozisyon vermeden maçı bitirdik. Attığımızdan çoğunu da kaçırdık. 2013'ü galibiyetle bitirmek anlamlı oldu. Galibiyeti bu maçı evinden izleyen başkanımıza armağan ediyoruz." dedi.

Doğa Kaya ise maça iyi başladıklarını ve golü bulduklarını vurguladı. İkinci yarı girdikleri pozisyonları değerlendirmeleri halinde maçı daha rahat kazanabileceklerini dile getiren tecrübeli oyuncu, karambolden Beşiktaş’ın da pozisyonlara girdiğini ancak 1-0’da olsa kazanmanın güzel olduğunu kaydetti.

Takımın genç isimlerinden Uğur Çiftçi ise, "Kazandığımız için çok çok mutluyuz. Nitekim ilk yarıda son haftaya geldik. Daha üst sıralarda olmayı hedefliyorduk. Ligin sonuna doğru iyi bir ivme yakaladık. Bugün güzel bir 3 puan aldık." şeklinde konuştu.


CİHAN